Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Ta Ut Smöret 4


Prydnad
symbol för smör
Mitt hus
har både källare och vind.
Skorna står i källaren.
Hatten hänger på en krok
på vinden.
Och de nya tapeterna
klistrar upp
sig själva.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-18 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP