Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mest men inte allt

Fabrikerad
Ställningstagande
Vaken
I sin slummer
Lite mot sin vilja

Mest mot sin vilja
Åtminstone kanske

En flaska i havet och ljudet av sten
Som föll ner i vattnet
Händelserikt - Händelselöst

Ännu en scen om natten
Där ingen befann sig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maxie
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-20 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxie
Maxie