Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig min vän.

 

 

 

varför

kan jag inte se dig

när jag ser dig

mycket klarare nu

klarare

än stjärnorna

 

jag vet du är

det lätta morgondiset

ljuset över fjärden

 

du är Saga

den hyttförsedda motorbåten

som gungar lätt

och

rullar i sjöarna

ute på öppna havet

 

du är även hon

med ögon som strålar

av lycka

när jag bjuder upp henne

på skoldansen

 

du är kistbärarna

och du

är kyrkklockorna

på farmors begravning

du är ljuset

över grusgångarna

 

du är stillheten

det skyddande lugnet

som omsluter mig

 

du är mitt liv min ensamhet

 

till dig

skall jag alltid återvända

snart

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-22 06:37

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt och vacker bild...som man vore där! :)
2016-10-22

    Sefarge VIP
Starkt
Sparsmakat
Suveränt
Skriftat!
:)
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP