Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var finns vi nu? Vart går vi sedan?


Skall man göra så?

Skall man göra så?
Påpeka stavfel
syftningsfel
meningsbyggnadsfel?

Det skaver i mig när jag ser fel

Inte för att ta ifrån varandra skaparglöden men för att hjälpa.
Vill vi ha den hjälpen eller känner vi oss orättvist kritiserade då?

Hur kan jag se hur varje diktare katagoriserat sitt inlägg?
Vill man ha konstruktiv kritik eller bara beröm?

Jag känner mig rådvill, hur tänker ni andra?

Jag blir glad om någon hjälper mig på alla sätt att bli bättre
men snälla kritisera inte mina åsikter
tillskriv mig inte ansvar att täcka in alla ämnen i ett
eller underlåtenhet att skriva om något annat som jag inte valt.

poeter.se är en möjlighet med frihet under ansvar och jag är så glad att jag hittade hit!

Vänligen Annaemi




Prosa av Annaemi VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-23 13:24



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Stavfel och andra ordbehandlingstekniska synpunkter och iakttagelser brukar jag ge enbart i privata kommentarer.
Lika är det med mer privata och negativa omdömen.
Det öppna kommentarfältet använder jag för konstruktiv kritik och kanske främst för att spegla det som det jag läst med avseende på känsla, viss tolkning och hur den påverkar mig och ibland vilka tankar den väcker inom. Inte heltäckande men en lite kring hur jag ser på det här med att kommentera en text utifrån olika aspekter ...
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP