Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fluga flyg fä

fluga från förorten
fluga fixade fest
fluga försökte förföra
fluga fångade flicka
fluga fasligt framfusig
fluga förutan förspel
fluga fick fitta
fluga fantastiskt flyt
fluga följde förlossning
fluga fruktansvärda födselsmärtor
fluga föddes fel
fluga föddes flicka
fluga från förorten
fluga fixade fest
fluga festknark försäljning
fluga fick fultjack
fluga fly förbannad
fluga fick flygförbud
fluga försökte flyga
fluga flaxade fortare
fluga full fart
fluga frontalkrock fönster
fluga fritt fall
fluga föll fort
fluga fastnade fastsmetad
fluga frös fast
fluga frid fröjd




Övriga genrer (Kåseri) av ronnywallberg
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-23 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ronnywallberg
ronnywallberg