Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägen genom och bortom tid och rum är en inre resa


I SANNING, KÄRLEK OCH LJUS

Att skåda bortom tid och rum
kräver en stark inre syn och en tro
på Din egen magkänsla i strävan
att alltid finna sanningen. I ett
tomrum, en känsla där Du inte är
rädd att släppa in vad som än kommer
Alltså ett stort mod i kombination med
en sökande nyfikenhet som är objektiv
i närvarande av vad Du redan vet utan att
störa tomrummets meditativa tillstånd
Och ju mer Du älskar Dig själv desto
djupare in i Dig själv törs Du se
Desto längre bort i tid och rum
kan Din tanke finna sanningar
Till ett inre lugn där dessa
större sanningar levereras
till Ditt medvetna jag av
Din magkänsla i samverkan
med Ditt öppna sinne




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av ronnywallberg
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 18:44



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
I tomrum-ALLT

Tack!
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

ronnywallberg
ronnywallberg