Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Ringen på hand


Prydnad

Med ringen på vår hand
är vi förenade med band
som vävts av garnet
som band mamman samman
med det lilla barnet.
Vad som var
finns kvar.
Ringen som jag bär
finns för det som är.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-15 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP