Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Lång färd


Prydnad

Vår långa färd
var mödan värd.
Vi stred och led,
men lärde oss att vandra
med varandra.
Slut på striden,
nya tiden
hyllar friden.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-17 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP