Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om allt var enkelt


Som om allt var enkelt
denna dagen vandrar
långsamt mot mörkret
ingen oro stör mig
kan släppa taget
följa strömmen
det är lätt att somna
drömmarna tar tag
och gungar lugnt in i natten




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-24 17:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Betydelser som speglas och blir tolkningsbara under! I all sin drömlikhet!
2016-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Dubbelexponering... Ber om överseende...
2016-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Fäster mig särskilt vid det fina slutet.
Och tänker på "Sultans Of Swing" med Dire Straits.
2016-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Fäster mig särskilt vid det fina slutet.
Och tänker på "Sultans Of Swing" med Dire Straits.
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP