Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinder

Blickande över
Gröna gräset växer fritt
Går ej förbi grind




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-25 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant. Börjar tänka på att man ibland måste tänka genom sina handlingar.

Att även om det ser ut att vara något bra att göra, så kan det vara raka motsatsen, och att man måste ofta undersöka sina handlingar utförligt.
2016-10-25

    ej medlem längre
Man får hålla sig inom gränserna...ibland...
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén