Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utredning av romanprojekt


♥ Ta Ut Smöret 5


Prydnad
symbol för smör
Han hatar
att underkasta sig
passionen till närhet,
men kan inte
segra.
Hela hans liv
i en formel,
återstår
att sätta in värdena.

*

Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-14 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP