Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthaiku


röda penseldrag
över de gula träden
oktobers intåg


te ånga inne
höstdimman nosar fönstret
gränsen är glasklar


skrumpna äpplen kvar
som en förnimmelse av
sommaren som var




Bunden vers (Haiku) av Bralin
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-26 11:17



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fina höst-haiku!
2016-10-26

  ULJO
Tre fina haikus till höstens ära
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin