Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar för det som inte blev


Tårarna på dina kinder
Kvicksilver strilar i osynliga fåror
Dyker från käkbenet
Pingvinungar, på sin jungfrutur
Landar på din grovstickade svarta tröja
Splittras i små kristaller
Landar i en balansakt på garnets yta
Reflekterar stearinljusen på bordet

Källan är outtömlig
Skulle kunna bevattna ett ökenlandskap
Känns som att din själ kramas ur
Ännu en tvagning
Ännu en sorg
Efter det som inte blev
Efter hen som inte kom




Fri vers av Bralin
Läst 310 gånger
Publicerad 2016-10-26 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin