Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto från gamla kolera-kyrkogården vid Gullmarsplan, Stockholm.


Höstlöven vilar sig

På den här bänken
     sitter inga människor. Bara gula lönnlöv
     vilar sina trötta fibrer
     efter sommarens arbeten.
Kanske samtalar de stilla
     om dagar som gått,
     om vintern som kommer,
och en ny vår
     där nya stolta löv möter solen!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-26 21:02



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
I löv the löv - speciellt lönndito :-)
Finn bild och text.
2016-10-30

    Birgersdotter VIP
Fin dikt -att ge löven en mänsklig egenskap!
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP