Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pardans 7 På ljudspelare)


Prydnad

Dina läppars språk
renar varje stråk
av sorg.
Dina ögons gata,
ditt hjärtas torg
kunde prata
orden så ömma,
beredda att tömma
mig på min plåga,
och din heta låga
får mig att våga
känna mitt rus,
det starka,
från livsresans ljus.
Alltid så nära,
du kära.

*
Dikten uppläst


Prydnad




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-28 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP