Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pardans 10 (På ljudspelare)


Prydnad

Attraktiv
för liv
och girar
firar
du att du har vunnit,
funnit
lyckans dag.
Det var visst jag
som tog din hand
och startade en brand.
Vi tar
som par
varandras händer
och lyckan vänder,
vart
vi går,
svart
det får
ett stänk
av vita blänk.

*
Dikten uppläst


Prydnad

Logotype för Poeten Salvador




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-05 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP