Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pardans 12 (På ljudspelare)


Prydnad

Vid din sida
trygg och säker
läker
du mitt sår,
din värme tinar
gammal frost.
Våra fingrar flätade
kring vardagslivets gåva,
och altid kan vi lova
vi är vi
fast vindar viner.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-09 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP