Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konstgjord fråga, skapad på spanska


Mjölk eller bananer?

Mjölk eller bananer
Vad föredrar du?

Mjölk är äckligt, bananer är goda

Nej bananer är konstiga
Skär och sticker i munnens alla dimensioner

Alla som förnekar bananens godhet
med uppriktigt sinne får min förståelse

Men de som gör det respektlöst är som
mjölk i mina ögon.
Vedervärdiga ensamma, men kan få överseende
när de dränks av andra






Fri vers av Sara Camille
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-31 09:56



Bookmark and Share


  Zandor
mjölk...*L*
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sara Camille
Sara Camille