Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 15


Prydnad

Dikten är rågad
med rim,
fungerar som lim
fast tanken är vågad.
Skrivarens hand
knyter ett band
mellan orden,
med sina borden
rimmas hans vers
kors och tvärs,
med tanken så bar
tills versen är klar.


*

Logotype för Poeten Salvador




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-26 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP