Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Söka sig själv 31


Prydnad

Fantasi
handlar om
möjligheter.
Där det finns
olika möjligheter (potential)
uppstår en spänning.
När den lossas skapas
en
drift
med överskott och
underskott,
behov.
Alla människor har behov.
Jag känner inte
mina,
är jag inte
människa?


*
Symbol för min terapi
Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-11 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP