Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irritationsmoment


Det värsta jag vet

Skvaller.som leder till förtal
Att bli utskälld och veta med mig, att den, som skäller har rätt.
Att bli kritiserad för mitt utseende
När någon vill bestämma över mig
Att bli utskälld utan att förtjäna det
Att se min favoritkrukväxt dö
Att se hunden bita i mina inneskor




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-01 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP