Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag måste skriva av mig-saknaden kommer i vågor-stora obarmhärtiga. Sen ibland som en bris av vackra minnen.


Låt mig få drömma!

Låt mig somna
låt mig drömma.
Låt mig få känna känslan
för en liten sekund.
Glöden passionen
värmen som var så levande.
Kyssar smek och längtan
att alltid vilja vara nära.
Du var mitt nu
du var min framtid.
Jag var din stora kärlek
liksom du var min.
Vi kände båda
vi hade hittat rätt.
Glädjen lyckan skrattet
vi trivdes så med varandra.
Gå en promenad,fiska
bara hålla varandras händer.
Kärleken syntes och vi fick ofta höra
så söta ni är med varandra.
Det blev du som lämnade mig
sjukdom kom i vägen för vår lycka.
Men aldrig inte för en sekund
tvivlar jag på vår kärlek.
Att ha älskat så
gör saknaden så oerhörd!
Du gjorde mig så otroligt lycklig
alltid ska jag sakna dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-01 18:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag upplever verkligen hur starka era band till varandra var, så händer detta, det värsta av allt, då allt bara slås i småbitar.
Tack för att du delade med dig av den gripande texten.
2016-11-10

    Dan Myrbeck
Jättefint skrivet.

Kram
2016-11-03

  ULJO
Stark läsning
2016-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra minnen som finns kvar och påminner om allt som fanns...berörande...
2016-11-02

  Lars Hedlin
En stark känsla som berör inom....
2016-11-02

  Ann V Åhsberg VIP
Så underbart vackert skrivet. Tack!
2016-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett mycket vackert ode till kärleken och den älskade.
2016-11-01

    ej medlem längre
Dina ord känns i hjärtat att läsa.
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP