Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCIALT OFRIVILLIG GRAVIDITET FÖDER I SMÄRTSAM FÖRLOSSNING

Av  de  sista  skälvande   timmarna   på  detta  dygn,
skall   vi   avrunda    denna    dags   kunskapstörst  i
normalitetsskolan   med   dess   mest  centrala  kon-
trapunkt om  vad  som  egentligen  kan  anbelangas
vara   normalt  i  denna  civilisation  som  därvidlag
socialisationen   individerna  emellan  i  en   gemen-
skap  genereras, där  otrohet, lögner, avund och för-
tal  är  de  vanligast  utmärkande   beteendena  i  de 
sociala  umgängesformerna, vilka  är allmänt att be-
trakta  som "normala"och som av dess  konsekvens-
er följdaktligen  grundlägger den sociala individens
sociala  problematik,vars  orsaker i sin tur beror på
människans inkompitens att utreda just "orsakerna" 
till  en "verkan" som  i  slutändan  av  denna  socialt
ofrivilliga  graviditet  av problem  föder  i  en  smärt-
sam  förlossning  de  monster  samhället  själv föror-
sakat där teorierna aldrig fungerade i praktiken.

I nästa lektion skall vi behandla motsatsen till ovan-
stående,nämligen "det onormala"
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-01 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP