Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Trump Journey

Vi lever i den yttersta av tid
framför oss en avgrund utan botten
vi anar faran och tankarna svindlar
som en rotatorisk oförklarlig yrsel
det finns ingen väg tillbaka
det finns ingen som lyssnar på de kloka
all sans och vett försvann
i kapplöpningen mot ett vitt hus
nu ökar farten och vi åker med
full fart mot undergången
welcome aboard, fasten your seatbelts, enjoy the ride!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-02 00:02



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Varför finns det inga hållplatser, där man kan sansa sig? Bra aktuell dikt.
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP