Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR LOKALPRESSEN TIGER

I kommuner där det uppenbarligen råder  oegent-
ligheter, vågar aldrig de lokala  journalisterna för
länets tidningar börja rota i och  offentliggöra för
allmänheten och eller ta parti  för enskilda indivi-
der vilka blivit utsatta för myndigheters  underlåt-
enhet  att  följa  regelverket, som  de ibland ersatt
med ett "dolt" regelverk utan insyn.

Denna nepotism och ökända svenska  feghet som
går under dess slogan "en svensk tiger" resulterar
i att det endast är frilansande  journalister utifrån
som gör  nedslag i den  gyttjiga ankdammens  för-
trängda yttrandefrihet, där  det alltid finns någon
sk "visgosse" eller "judas" som mot någon förmån
alltid viskar i någon utomståendes öra,men också
personer med  ett  moraliskt  rättspatos vars  sam-
vetsbörda kan bli tung att bära, men  antingen det
eller bekämpa plutokratisk korruption.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 1017 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-02 20:05



Bookmark and Share


  Ric
Ja otroligt många svenska journalister är både lata och fega. Undantag finns givetvis men det är synd att dessa inte är fler.
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP