Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lön(n)löst

Lönlöst,

i lönn,

fäller lönnar sina löv.

Granarna

är grannlaga granskare

i grannskapet.

Talrika tallar

talar inte om något annat,

liksom en ensam en.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-03 21:33



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ser man på, det växte ut till en hel dikt! Ja, jag älskar ju ordvitsar, så jag faller som ett löv för den här :-)
2016-11-05

  Solstrale VIP
Ja det var en härlig ordlek,,,
2016-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Gransamverkan.
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP