Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfull bagatell 230

 

 

Sol liksom kärlek

ett rart fenomen skänker

ljus i mörkertid




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-04 00:46



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Åh, - en sånn go´ liten vers !
Ja, Kärlekens ljus vill vi ha mer
utav -- i mörkrets tid ! ;-) <3
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP