Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad...bagatell 232

 

 

Få vänner många

bekanta men kärleken

tillhör bara en

när och kär inbunden vän

med de oskrivna bladen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-04 11:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
en poesibok att fyllas med dikter i kanhända?
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP