Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmelankoli...bagatell 233

 

 

När tårar faller

blottar rosor törnena

kvällshimlen blodröd

passion sällsamt minne tar

sin tillflykt ner i myllan

 

gror i ensamhet

hopp om en ny vår fylld av

tillförsikt om en

sommar med ljumma vindar och

böljande blomsterängar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-04 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP