Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla helgons afton...förtränger de andra


"Over the rainbow"...Eva Cassidy

 

 

I afton sjunger

rösterna från förr tystnar

livsandarnas sång

dör minnena ljusa som

mörka lever för evigt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-04 13:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Wadlings version är överlägsen.

Själv tror jag inte på kontakt med de döda.
2016-11-04

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP