Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtrist bagatell 235

 

 

En glimt av gult och

rött skymtar sprött i det grå

svarta sträck på väg

till värmen snön landar vitt

över hustak på Söder

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-04 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snöblask inte kul!
2016-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Den gamla sovjetfanan?
Da, da!
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP