Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge det finns liv finns det hopp...bagatell 236

 

 

Levande begravd

bidar sin tid i myllan

tills våren kommer

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-04 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligt fint!!!
2016-11-04

  Marianne Räf
Så riktigt och rätt !!
2016-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Wadling igen! "Levande begravd" med Liket Lever!

Våren är en dröm, men den kommer att slå in.
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP