Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i mitt bröst

Det är kärlek i mitt hjärta 
Det är kärlek i mitt bröst
Det är så många vågor i min sjö
som vägrar som aldrig hittat hem
När du ser på mig vet jag att du inte är en av dem


Som bandet rullar på i fortare takt än det skall gå
Livet har så många giv hur skall man förstå

Alla våra skratt och tider av rum
Älskar dig nu alltid förbi stum
Ett hjärta som alltid börjar slå..
Vi två




Jag går ner längs Avenyn och känner inte igen min tid
Strosar runt kring en saluhall stryker längs murarna i skuggan av vi
Tar vägen  genom Haga och saktar in
Blundar tänker...där borde jag vara din
Var är vi? Var är du nu? Är du med dom?
Alcudia en plats jag inte vet något om


Vad är det vi människor ser.
Ser många nere på knäna, alla ber

 

Alla våra skratt och tider av rum
Älskar dig nu alltid förbi stum
Ett hjärta som alltid börjar slå
vi två

 

så hur rullar vår trygghet nu
brännmärker vi våra alias itu
du är så vacker, begär, passion, lusta
åh..snälla..lägg dig på mig nu...

 

Alla våra skratt och tider av rum
Älskar dig nu alltid och förbi stum
Ett hjärta som alltid börjar slå
Vi två 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-11 17:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med ljud tack! :)
2018-03-12

  aol
Tycker om så vackert skaldat,
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP