Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENDAST DE SOM HAR RÅD FÅR VARA KRIMINELLA

Kriminaliteten  är  klassindelad  där  längst ner på sam-
hällshierarkins kriminella  trappa utgörs  av  missbruk-
arna,ungdomsgäng, fotfolk  sk  hangarounds och forna
tiders  " visgossar "  i  vår  tid  benämnda  som  tjallare,
ryktesspridare,   därefter  står  de  mer  etablerade  mc-
gängen, högst upp styr den plutokratiska maffian över
polis stat och kommun med sin inflytelserika ekonomi,
de är de  farligaste  bakterierna i en  rättsstat där  även
medierna är styrda,i att verka men inte synas.

Några av de värst utsatta är Båstad,Strömstad,Varberg,Steningsund, Vadstena och Halmstad

Den minst kriminellt korrumperade bland  polismyndig-
heter är Öland vilket kan förklaras med att ön är kunglig
och man vill hålla en hög moral.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-06 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP