Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snöflingors ystra dans över Söder


Sensuell novembermorgonbagatell 240

 

 

Snöflingor stora

som oblater smälter kyskt

på hennes tunga

förlåt frostiga nätter

välkommen säll morgondagg




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-06 11:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker bild av morgonen...
2016-11-06

    ej medlem längre
Vackert illustrativt kärleksfullt! :)
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP