Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIBER STUDIOSUS/PAR NOBIS XVI

Till de av  ärvdabankens  gen tilldelats av naturens orätt-
visa lagar, materiell och ekonomisk trygghet från vaggan
till graven, vad  skulle det nytta  till för dem skaffa sig ut-
bildning  och  ta  tjänst  för  ett  hederligt yrke och betala
skatt  ?  de  flesta  av  dessa  flyter  väl mest omkring och
ströstuderar, som  för  syns  skull  av att tillgodogöra sig
nån slags seriös image av att vara på väg uppåt nånstans,
när det endast rör sig om tidsfördriv för den leda av syss-
lolöshet som  ansätter  dessa, och  som  energitjuvar  och
snyltgäster de är födda till startar  de  oftast icke godkän-
da  av  staten  terapeutiska  mottagningar  för  att  låssas
sitta och lyssna till helt främmande människors innersta
tankar medan de tjänar stora pengar på bedrägeriet.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-06 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP