Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtal

"Läser du mig?"

"Jag har dig på tungan...
  din eftersmak är inträngande
   i min halspulsåder

   i mina rörelser   ifrån
     min lust
       andas          doftar
                            förbi"




Fri vers av Nightngale
Läst 734 gånger
Publicerad 2006-05-15 06:12



Bookmark and Share


    eiggsand
Skön visuell effekt. Dikten vittrar sönder, håller på att rämna i samma takt som smaken, doften avtar. Den sista, lite osammanhängande, meningen gör att dikten i sig försvinner från mig när jag slutar läsa. Kongenialt.


-e
2006-05-17

    ej medlem längre
ah!
en pärla!
2006-05-15

  Roger VIP
Vackra ordbilder, lustfylld läsning!
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale