Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄCKER DET SOM STÅR OM OSS PÅ GOOGLE FÖR ATT KÄNNA VARANN ?

Det människor vet om varandra idag,är enklast det som finns om dom på nätet,men de är lika främmande för varandra som innan,för frågar man hur de vet vem en person är,blir svaret oftast att de "Googlat" 

Man bör ta i beräkning att sofistikerade personer månar om sitt privatlivs helgd och anser att integriteten utgör skiljelinjen mellan offentlig person och privatperson,för tänk på att bakom masken gråter ibland clownen.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-06 20:49



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Stasi ! Fbi, o Mossad vet desto mer än vi själva vet
2016-11-07

  Peter Stjerngrim VIP
Det som finns om oss på nätet är, tro det eller ej, en bråkdel av vår historik i allmänhet och det berättar än mindre om vilka vi verkligen är i synnerhet ...
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP