Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej att förväxla med en förort till Stockholm med tunnelbanestation vid namn 'Bagarmossen'. En del noveller är skrivna på det här viset. Utan någon mer utmärkt knorr. Kanske för att den sitter på en gris.


Dagens försvarade ord - Bagargossen




Bagargossen var en kille som kunde springa som få andra och göra skäl i sitt yrke som bud, han tyckte om att baka hemma. När han inte agerade bud eller sprang i ur och skur på en sliten bana utan att göra sig till medlem i någon klubb i trakten så kunde väggarna ha berättat vad som hände i lägenhetens kök, i vardagsrummet och vad som tog sig ton i sovrummet också. Gossen uppfann efter ett tag egna kreationer som på annan plats det kallats. Han lärde sig en bok utan och innan som handlade om hur att laga mat och att göra desserter. Men han gillade mest att baka olika slags bröd och bullar. Men han sprang som om friheten hängde på hans prestationer i vart väder.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2017-05-27 13:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En poet härinne påpekade ett sådant där i hastigheten säkert, gjort stavel. Det är som du troligen märker, åtgärdat nu.
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP