Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poet ställer frågan till allmänheten om poesi, om den har godheten att verka just för smak och etik, men i det fallet är det som att i handeln leta efter spik, dessa kan föras i många längder, sorter och material.


Ord om plommon - rimligen





Plommon som är så vackra att se
växten i sig är en god idé
smakar kanske på tunga o i gom
likt ena just läckerhet som

söks i trädgård och tillstånd vilt
av Svensson såväl som mänska i bildt
passar i paj, mat såväl som i kaka
blott en har vän, make eller maka

liksom potatis plommon har smak
både för den som gillar en bak
förutom läggning av eget stuk
smakar ofta något före ens buk




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 378 gånger
Publicerad 2016-11-08 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP