Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segertal


Medan snöflingorna singlar
dunlätt mot marken
hålls ett segertal
i en annan del av världen
i en annan värld
men ändå inom oss
växer oron

Oförståndet överspills
Skillnaden
mellan självantändning
och vakuum
är luft

Björnarna i Norrland
har redan gått i ide
kommer deras chock i vår
eller är världen då förändrad




Fri vers (Fri form) av Bralin
Läst 201 gånger
Publicerad 2016-11-09 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin