Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murgrönan


En vit plaststol
mot en flagnande vit trädörr
en övergiven betonggrå innergård
färgen är rost
utanför hörs världen

Murgrönan har sökt sig
åt alla håll
saxofonliknande svängar
ingenstans fanns hoppet
ingenstans omfamnade värmen

Men tiden
har gjort henne vacker
på ett sätt
som enbart tiden kan




Fri vers av Bralin
Läst 217 gånger
Publicerad 2016-11-09 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin