Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har väl hört parollen: "Make America Great Britain again!" Undrar vad gamla drottning Bettan i London säger om det.


En trumpen, illa skriven dagsvers

Den ena var lumpen.
Den andra var trumpen.
Men det var inte slumpen
som sparkade lumpen i gumpen,
utan den sista stumpen
av demokrati gjorde att klumpen
av nyliberaler och neo-cons åkte på pumpen!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-09 18:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
inte så illa skriven ;)
2016-11-10

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Kul!
Ja, många åkte på pumpen igår - undrar vilka som gör det under Trumpens styre...
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP