Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myntets två sidor...bagatell 242

 

 

Alla säger att

han är stark men då har de

inte hört hans gråt

i förtvivlan över att

ingen ser hela honom




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-09 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så på pricken under ytan.
2016-11-11

  SpamPippiL VIP
Vanlig företeelse numera.
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP