Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insnöad bagatell 243

 

 

I brist på närhet

från en varm kvinnokropp får

duntäcket och en

kär inbunden vän göra

honom sällskap i sängen

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-09 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Ser dig invaggad i dun med lampan tänd.
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP