Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svavel eller dravel, välj själv...bagatell 246

 

 

Mardrömsscenario

snökaos Zlatan avstängd

Trump ny president

allt på en och samma gång

bistra tider hårt klimat

 

men det finns hopp om

livet om inte här så

på någon fjärran

planet boka biljett i

tid innan det är för sent

 

dystopi eller

framtidstro vi som blir kvar

hoppas på att de

som far är de som ställer

till krig svält och elände

 

Puh-vatten värmer

gott klok björn han med liten

hjärna stort hjärta

enligt Tao visdom hör

barndomsåren till minst sagt

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-09 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vore bättre för allt liv på planeten om alla vore puhvänner
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP