Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIBER STUDIOSUS/PAR NOBIS XXV-

XXV.

Kommunernas  sparbetingar  ineffekterar  på rättts-
säkerhet  och  yrkeskompitens   där  exempelvis  en
bibliotekarie är ibland ingen  bibliotekarie utan vill-
korats på nepotismens grunder och inte utbildning
eller anlag,där ofta kompislojalitet  avgör om en an-
ställning komma ifråga.

XXVI. Kommuner nödgas spara och en högutbildad
bibliotekarie finna man för dyr i tjänst liksom bland
läkare,psykiatriker,poliser...........och i stort sett hela
samhället på vars grunder  det  vilar som numera är
bemanade  av  inkompitenta, där  kriminella  verkar
som  "volontärer"  inom polisen,knarkare som läkar-
assistenter,psykiskt störda som mentalskötare,pedo-
filer som barnskötare,nekrofiler som begravningsen-
treprenörer mfl
-

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-09 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP