Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett löfte, sista för ikväll...bagatell 248

 

 

Har lärt av livet

tar inget för givet gläds

åt varje ny dags

behag eller obehag

minns de vackra stunderna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-09 22:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mitt i prick skjuter du för jämnan!
2016-11-11

  Marianne Räf
Stämmer att vissa dagar är fyllda
med behag, medans somliga är
NOG så obehagliga. Fint ! ;D
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP