Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken

Han blundar
Och tittar ut
En stund över horisonten

Han blickar stadigt
Det bistra kylan
Bekantar sig med hans fåror

Han talar genom sina blinkningar
Som om var och en av de
Skulle varit noggrannt utvalda

Han tittar fortfarande
In i glömskan
Men nu på dig




Fri vers (Fri form) av Maxie
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-10 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxie
Maxie