Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM BEHÖVER EN POLITIKER ?

Det har alltid och kommer alltid vara skrämmande
när en människa förhäver  sig  över  hela  mänsklig-
heten i sin narcissistiska hybris  av  att  diktera  till
mänskligheten vad  som är bäst för dem, där histor-
ien redan visat på skrämmande resultat.

Varför i hela världen skulle  någon  enskild person
vilja främmande människor väl och förhäva sig till
Gud ? 

Men kvinnor som inte kan tänka politiskt kallt bör
ägna sig åt att krama gosedjur.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-10 12:37



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Intressetänkande
Skriftat!
Läste i en "Undersöknings rapport"
Att kvinnliga "psykopater"
gav sig på sina anhöriga
Ca. 80% Hur de nu kommit
Fram till sådan siffra!
Som den mänskliga hjärnan/Naturen
Frambringat!
:)

2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP